Om Telpartner A/S

Telpartner blev grundlagt i januar 2003 af Lars Knudsen og Michael Carlsen, men vi begge har været i Telecom markedet i mere end 25 år, og vi har været med til at drive markedet i Danmark. Særligt inden for Telecom og DAS-løsninger.

​Da Telpartner startede, havde vi to fokus områder: materialer til opbygning af mobil netværket i Danmark og DAS-løsninger. Vi har hos Telpartner A/S derfor i dag stor erfaring med at sikre indendørs mobildækning i alle former for bygninger med vores skræddersyede og komplette DAS-løsninger. I dag leverer vi DAS-løsninger til at sikre mobildækning samt for SINE-netværket.

​​

I 2014 etablerede vi Telpartner AB i Kista i Sverige, som arbejder specifikt med fokus på DAS-løsninger af forskellig art.

​​

Hos os går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og det er gældende for både vores materiale leverance samt vores DAS-løsninger.

At skabe indendørs mobildækning, uanset om det er i jeres kontorbygning, supermarked, tunnel, parkeringskælder eller noget helt femte, er det vi brænder og lever for i Telpartner. Vi ønsker at alle kan være på, når de ønsker, og hvor de ønsker. Særligt da det kan have en negativ betydning for dine kunder, besøgende, medarbejdere eller gæster, hvis signalet ikke rækker, så snart man kommer indenfor i jeres bygning. Derfor overvåger vi også altid vores DAS-anlæg og sørger for, at alting spiller. Hele tiden.

Med Telpartner som jeres kompetente samarbejdspartner får I løsninger, der virker. Vi er med gennem hele processen, og I kan hele tiden gøre brug af vores mange års erfaring og kompetencer på området.​

Skriv til os​

Har du spørgsmål ?

Så er du velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Novo Nordisk

2 bygninger i Måløv, 2-3-4G, forberedt til 5G.

Hospitaler

Vi har, og vi leverer, mobil- samt SINE-løsninger til et stort antal hospitaler og sygehuse i Danmark. De to første var Universitetshospitalet i Århus på Nørrebrogade, dernæst på Tage Hansens Gade. Siden har vi leveret til det nye Universitetshospital i Skejby, samt 6 sygehuse i Region Sjælland, Åbenrå Sygehus, Rigshospitalet i København og her har vi også leveret en SINE-løsning til traumecenteret.

DSB in train

Vi udviklede, designede og leverede en DAS-løsning til DSB Øresundstoget, for at sikre en god mobildækning inde i toget for de rejsende.

Moesgaard Museum

Vi har sikret dækningen i Danmarks måske smukkeste og mest spændende museum.

Eurovision Song Contest

Vi fik til opgave af de danske mobiloperatører, at vi skulle sikre mobildækningen under Eurovision Song Contest i 2014 i København. Det gjorde vi.

Mærsk Drilling

Mobildækning hos Mærks Drilling i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

Microsoft

Mobildækning hos Microsoft i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

FN Byen

Fuld dækning i den nye FN BY med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Øresundsbroen

Vi leverede et nyt dækningsanlæg til den svenske side af Øresundsforbindelsen.

Copenhagen Metro

Vi leverede den samlede løsning for mobildækning på stationer og i tunneler.

​Novozymes Innovation Campus

Mobil- og SINE-dækning med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Vi har sikret mobildækning for blandt andre

Fra idé til løsning

Herunder kan du se vores procesforløb.

Telpartner A/S

Industriparken 35-37

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

linkedin-24

Telpartner A/S’ hovedleverandør af produkter til vores aktive DAS-løsninger, er det amerikanske selskab CommScope, der har eksisteret siden 1976 og er verdens førende inden for produkter til mobilnetværk og DAS-løsninger.

Læs mere om CommScope