Telpartner A/S

INDENDØRS MOBILDÆKNING

OM TELPARTNER

Telpartner blev grundlagt i januar 2003 af Lars Knudsen og Michael Carlsen, men vi begge har været i Telecom markedet i mere end 25 år, og vi har været med til at drive markedet i Danmark. Særligt inden for Telecom og DAS-løsninger.

Da Telpartner startede, havde vi to fokus områder: materialer til opbygning af mobil netværket i Danmark og DAS-løsninger. Vi har hos Telpartner A/S derfor i dag stor erfaring med at sikre indendørs mobildækning i alle former for bygninger med vores skræddersyede og komplette DAS-løsninger. I dag leverer vi DAS-løsninger til at sikre mobildækning samt for SINE-netværket.

I 2014 etablerede vi Telpartner AB i Kista i Sverige, som arbejder specifikt med fokus på DAS-løsninger af forskellig art.

Hos os går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og det er gældende for både vores materiale leverance samt vores DAS-løsninger.

At skabe indendørs mobildækning, uanset om det er i jeres kontorbygning, supermarked, tunnel, parkeringskælder eller noget helt femte, er det vi brænder og lever for i Telpartner. Vi ønsker at alle kan være på, når de ønsker, og hvor de ønsker. Særligt da det kan have en negativ betydning for dine kunder, besøgende, medarbejdere eller gæster, hvis signalet ikke rækker, så snart man kommer indenfor i jeres bygning. Derfor overvåger vi også altid vores DAS-anlæg og sørger for, at alting spiller. Hele tiden.

Med Telpartner som jeres kompetente samarbejdspartner får I løsninger, der virker. Vi er med gennem hele processen, og I kan hele tiden gøre brug af vores mange års erfaring og kompetencer på området.​