DAS as a service​

​Med en abonnementsbaseret DAS-løsning fra Telpartner får du adgang til den nyeste teknologi og 100 procent driftssikker indendørs mobiltelefoni i selv den tætteste bygning uden dyre hardwareinvesteringer.

​Indendørs mobilkommunikation spiller en kæmpe rolle i samfundet i dag. 80 procent af al datatrafik foregår indendørs, og både erhvervslivet og offentlige institutioner er dybt afhængige af mobiltelefoni og ikke mindst dækning døgnet rundt. Men mobilsignalerne er udfordrede. Den stigende brug af lavenergibyggematerialer og de højere hastigheder på 5G gør det nemlig sværere for signalerne at trænge ind i bygninger.

Nøglen til fuld signaldækning er et DAS-anlæg (Distributed Antenna System). Det er vi eksperter i hos Telpartner. Vi har i 20 år implementeret DAS-løsninger på nogle af de mest udfordrende steder som fx Cityringen, Københavns Lufthavn, på flere store hospitaler og adskillige erhvervsbyggerier, og nu gør vi det også på abonnementsbasis.

Telpartner DAS as a Service er en abonnementsløsning, der gør det lige så nemt at få fuld indendørs mobildækning som at åbne for vandet og tænde for lyset i en bygning. Du får den samme kvalitetsløsning, som vi anvender i vores on-premis-løsninger uden at skulle investere up-front. Du skal blot betale en fast månedlig ydelse.

 • Du behøver ikke at tænke over tunge etableringsudgifter og efterfølgende hardwareafskrivninger. Det tager vi os af, ligesom vi naturligvis står for hele implementeringen.
 • Du skal heller ikke sætte penge af på budgettet til en drifts- og serviceteknikker. Vores landsdækkende driftsorganisation sørger for, at alting spiller 24/7.
 • Og sidst men ikke mindst behøver du ikke at bekymre dig om operatøraftaler. Vores DAS-løsning er operatøruafhængig, og vi kan varetage alle operatøraftalerne for dig.

Med Telpartner DAS as a Service får du:

 • Fuld indendørs mobildækning til en fast månedlig ydelse
 • 5G as-a-service
 • Indendørs kommunikation as-a-service
 • Frit valg af mobiloperatører. Vores multioperatøranlæg kan håndtere signaler fra alle mobiloperatører, og vi kan varetage aftalerne for dig
 • En fuldt fleksibel løsning med skalerbar dækning og kapacitet
 • Garanteret oppetid med support 24/7 fra vores landsdækkende serviceorganisation
 • Adgang til Telpartners erfarne DAS-specialister
 • En kvalitetsløsning baseret på den nyeste teknologi fra den markedsledende producent CommScope

Det er en tillidssag at overlade noget så forretningskritisk som indendørs mobilkommunikation til en ekstern partner, men du kan trygt lade Telpartner varetage ansvaret. Vi har beskæftiget os med DAS – og kun DAS - i 20 år, så vores tekniske ekspertise og erfaring med løsningsdesign er på et meget højt niveau. Vi har desuden langvarige samarbejder med nogle af landets tungeste virksomheder og organisationer, hvilket vidner om vores løsningers kvalitet og vores kundepleje.

Du får adgang til den komplette pakke med Telpartner DAS as a Service. Det er nemt, økonomisk og fleksibelt.

Skriv til os​

Har du spørgsmål ?

Så er du velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Novo Nordisk

2 bygninger i Måløv, 2-3-4G, forberedt til 5G.

Hospitaler

Vi har, og vi leverer, mobil- samt SINE-løsninger til et stort antal hospitaler og sygehuse i Danmark. De to første var Universitetshospitalet i Århus på Nørrebrogade, dernæst på Tage Hansens Gade. Siden har vi leveret til det nye Universitetshospital i Skejby, samt 6 sygehuse i Region Sjælland, Åbenrå Sygehus, Rigshospitalet i København og her har vi også leveret en SINE-løsning til traumecenteret.

DSB in train

Vi udviklede, designede og leverede en DAS-løsning til DSB Øresundstoget, for at sikre en god mobildækning inde i toget for de rejsende.

Moesgaard Museum

Vi har sikret dækningen i Danmarks måske smukkeste og mest spændende museum.

Eurovision Song Contest

Vi fik til opgave af de danske mobiloperatører, at vi skulle sikre mobildækningen under Eurovision Song Contest i 2014 i København. Det gjorde vi.

Mærsk Drilling

Mobildækning hos Mærks Drilling i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

Microsoft

Mobildækning hos Microsoft i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

FN Byen

Fuld dækning i den nye FN BY med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Øresundsbroen

Vi leverede et nyt dækningsanlæg til den svenske side af Øresundsforbindelsen.

Copenhagen Metro

Vi leverede den samlede løsning for mobildækning på stationer og i tunneler.

​Novozymes Innovation Campus

Mobil- og SINE-dækning med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Vi har sikret mobildækning for blandt andre

Fra idé til løsning

Herunder kan du se vores procesforløb.

Telpartner A/S

Industriparken 35-37

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

linkedin-24

Telpartner A/S’ hovedleverandør af produkter til vores aktive DAS-løsninger, er det amerikanske selskab CommScope, der har eksisteret siden 1976 og er verdens førende inden for produkter til mobilnetværk og DAS-løsninger.

Læs mere om CommScope