Få god indendørs mobildækning med vores løsninger

​Vi sikrer en bedre mobildækning indendørs

​Er der problemer med dårlig mobildækning indendørs på din arbejdsplads? Så lad os finde en løsning til dig. Hos Telpartner står vi klar med kompetente og kreative DAS-løsninger, der sikrer en bedre mobildækning indendørs til hospitaler, tunneller, kontorbygninger og meget andet.

Vi leverer DAS-anlæg, der sikrer upåklagelig adgang til mobile netværk og internettet, til både virksomheder, kommuner og offentlige byggerier i Danmark og Sverige. Det har vi 20 års erfaring med, og det er din garanti for et effektivt resultat. Vi arbejder hver dag for at sikre bedre indendørs mobildækning til alle vores kunder.

Dårlig mobildækning indendørs løses med DAS

I en tid, hvor både vores privatliv og arbejdsopgaver i høj grad afhænger af, at vi har adgang til mobilsignal og internet, bliver opgaven med at sikre bedre mobildækning indendørs stadigt større og vigtigere.

Ofte er det nemlig sådan, at forbindelsen er helt fin, så længe man færdes udenfor, men så snart man går ind i en bygning, et indkøbscenter eller på en togstation, så oplever man problemer med dårlig mobildækning indendørs. Med vores DAS-løsninger – der øger kapaciteten, så den er tilstrækkelig til både servere og brugere – er det slut med langsom og manglende forbindelse.

Hvis du skal til at gå i gang med et stort anlagt privat eller kommunalt byggeprojekt, er det vigtigt at tænke dækning og internetadgang ind tidligt i processen. Her står vi klar til at rådgive og vejlede, så du på sigt ikke får problemer med dårlig indendørs mobildækning.

Uanset hvad du har brug for hjælp til, så skræddersyr og designer vi en løsning, der opfylder netop dine behov.

Få en stabil indendørs mobildækning i din bygning

Kontakt os for at høre mere om vores DAS-anlæg. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan løse et problem med en dårlig indendørs forbindelse, og vi kommer også gerne ud til et møde. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en løsning, der sikrer en stabil forbindelse for alle i bygningen.

Skriv til os​

Har du spørgsmål ?

Så er du velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Novo Nordisk

2 bygninger i Måløv, 2-3-4G, forberedt til 5G.

Hospitaler

Vi har, og vi leverer, mobil- samt SINE-løsninger til et stort antal hospitaler og sygehuse i Danmark. De to første var Universitetshospitalet i Århus på Nørrebrogade, dernæst på Tage Hansens Gade. Siden har vi leveret til det nye Universitetshospital i Skejby, samt 6 sygehuse i Region Sjælland, Åbenrå Sygehus, Rigshospitalet i København og her har vi også leveret en SINE-løsning til traumecenteret.

DSB in train

Vi udviklede, designede og leverede en DAS-løsning til DSB Øresundstoget, for at sikre en god mobildækning inde i toget for de rejsende.

Moesgaard Museum

Vi har sikret dækningen i Danmarks måske smukkeste og mest spændende museum.

Eurovision Song Contest

Vi fik til opgave af de danske mobiloperatører, at vi skulle sikre mobildækningen under Eurovision Song Contest i 2014 i København. Det gjorde vi.

Mærsk Drilling

Mobildækning hos Mærks Drilling i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

Microsoft

Mobildækning hos Microsoft i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

FN Byen

Fuld dækning i den nye FN BY med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Øresundsbroen

Vi leverede et nyt dækningsanlæg til den svenske side af Øresundsforbindelsen.

Copenhagen Metro

Vi leverede den samlede løsning for mobildækning på stationer og i tunneler.

​Novozymes Innovation Campus

Mobil- og SINE-dækning med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Vi har sikret mobildækning for blandt andre

Fra idé til løsning

Herunder kan du se vores procesforløb.

Telpartner A/S

Industriparken 35-37

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

linkedin-24

Telpartner A/S’ hovedleverandør af produkter til vores aktive DAS-løsninger, er det amerikanske selskab CommScope, der har eksisteret siden 1976 og er verdens førende inden for produkter til mobilnetværk og DAS-løsninger.

Læs mere om CommScope