Telpartner A/S

INDENDØRS MOBILDÆKNING

OPTIMAL MOBILDÆKNING MED COMMSCOPE I DANMARK

I dag stilles der hele tiden større og større krav til mobildækningen, og derfor er det utroligt vigtigt at tænke implementeringen af en mobildækningsløsning ind i et byggeprojekt fra start af. Dermed vil mobilforbindelsen nemlig fungere optimalt fra start af, og du vil få en komplet løsning.


Som bygherre og entreprenør er det i dag nødvendigt at tænke gode og holdbare løsninger med ind i sit byggeprojekt for at sikre en god dækning i bygningen. Hos Telpartner kan vi hjælpe dig med at sikre, at signalet eller dækningen aldrig mistes i din bygning.


Vi leverer komplette DAS-løsninger, herunder både aktive og passive, der sikrer, at mobildækningen i din bygning lever op til alle dine kunders, medarbejderes og beboeres behov.

VORES HOVEDLEVERANDØR ER VERDENS FØRENDE INDEN FOR MOBILNETVÆRK OG DAS

Vores hovedleverandør af produkterne til vores aktive DAS-løsninger er det amerikanske selskab CommScope. CommScope blev etableret tilbage i 1976 og er i dag verdens førende, når det kommer til produkter inden for DAS-løsninger og mobilnetværk.


De hjælper blandt andet en lang række af forskellige virksomheder i hele verden med både at udvikle, styre og bygge både kabelfri og kablede netværksløsninger. Deres forskellige produkter og løsninger er med til at maksimere kapaciteten, øge båndbredden, optimere energieffektiviteten samt at forbedre netværkets tilgængelighed og ydeevne.

VI ER SALGSKANAL FOR COMMSCOPE I DANMARK

Hos Telpartner har vi samarbejdet med amerikanske CommScope siden vores opstart tilbage i 2003, og vores samarbejde er derfor kun blevet tættere i løbet af årene. Netop derfor indgik vi i 2014 en såkaldt PartnerPRO-aftale med CommScope på DAS-produkterne.


Det betyder, at vi er deres salgskanal i både Danmark og Sverige på både de aktive og de passive DAS-produkter.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE OMKRING DIT BYGGEPROJEKT

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at sikre en god og stabil mobildækning i dit byggeprojekt fra start af med CommScope i Danmark, så tag endelig kontakt til os og lad os sammen finde en løsning.


Du kan enten ringe til os på telefon 47 35 00 00, eller du kan skrive til vores e-mail salg@telpartner.dk.