CommScope – vi er officiel dansk samarbejdspartner

​Vi sikrer mobildækning i bygninger, tunneler og metro

​Ønsker du at sikre den indendørs mobildækning på et hospital, i en tunnel eller på en metrostation? Blandt de bedste og mest sikre løsninger til indendørs mobilsignal er DAS-anlæg fra CommScope, og som officiel partner kan vi sørge for, at du får den bedst mulige dækning – uanset hvor det skal sættes op. Hos Telpartner kan vi levere mobildækningsløsninger til alle bygninger, virksomheder og kommuner i Danmark og Sverige. Vi kan altså både sørge for et godt mobilsignal og en god internetdækning på sygehuse, togstationer, kontorbygninger, konferencelokaler og meget andet.

Verdens førende leverandør af DAS-produkter

Siden vi grundlagde Telpartner i 2003 har vores hovedleverandør af produkter til vores aktive DAS-løsninger været det amerikanske selskab CommScope. De blev etableret tilbage i 1976 og er i dag verdens førende, når det kommer til løsninger inden for DAS-anlæg og mobilnetværk.

De hjælper en lang række virksomheder i hele verden med at udvikle, styre og bygge både kabelfri og kablede netværksløsninger. Deres forskellige produkter og løsninger er med til at maksimere kapaciteten, øge båndbredden, optimere energieffektiviteten samt forbedre netværkets tilgængelighed og ydeevne.

I løbet af vores 11 år lange samarbejde er vores partnerskab kun blevet tættere og stærkere. Netop derfor indgik vi i 2014 en såkaldt PartnerPRO-aftale på DAS-produkterne. Det betyder, at vi er deres salgskanal i Danmark og Sverige på både de aktive og de passive DAS-produkter. Vi er derfor din sikre vej til autoriseret og professionel opsætning af verdens førende indendørs mobilsignal.

Få mere information om løsninger fra CommScope

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om mulighederne for at sikre en god og stabil mobildækning med produkter og løsninger fra CommScope. Vi tilbyder kyndig rådgivning, så vi finder frem til den rette løsning i fællesskab. Du kan ringe til os på telefon 47 35 00 00, eller du kan skrive til vores e-mail salg@telpartner.dk, hvis du vil høre mere eller have et uforpligtende tilbud.

Skriv til os​

Har du spørgsmål ?

Så er du velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Novo Nordisk

2 bygninger i Måløv, 2-3-4G, forberedt til 5G.

Hospitaler

Vi har, og vi leverer, mobil- samt SINE-løsninger til et stort antal hospitaler og sygehuse i Danmark. De to første var Universitetshospitalet i Århus på Nørrebrogade, dernæst på Tage Hansens Gade. Siden har vi leveret til det nye Universitetshospital i Skejby, samt 6 sygehuse i Region Sjælland, Åbenrå Sygehus, Rigshospitalet i København og her har vi også leveret en SINE-løsning til traumecenteret.

DSB in train

Vi udviklede, designede og leverede en DAS-løsning til DSB Øresundstoget, for at sikre en god mobildækning inde i toget for de rejsende.

Moesgaard Museum

Vi har sikret dækningen i Danmarks måske smukkeste og mest spændende museum.

Eurovision Song Contest

Vi fik til opgave af de danske mobiloperatører, at vi skulle sikre mobildækningen under Eurovision Song Contest i 2014 i København. Det gjorde vi.

Mærsk Drilling

Mobildækning hos Mærks Drilling i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

Microsoft

Mobildækning hos Microsoft i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

FN Byen

Fuld dækning i den nye FN BY med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Øresundsbroen

Vi leverede et nyt dækningsanlæg til den svenske side af Øresundsforbindelsen.

Copenhagen Metro

Vi leverede den samlede løsning for mobildækning på stationer og i tunneler.

​Novozymes Innovation Campus

Mobil- og SINE-dækning med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Vi har sikret mobildækning for blandt andre

Fra idé til løsning

Herunder kan du se vores procesforløb.

Telpartner A/S

Industriparken 35-37

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

linkedin-24

Telpartner A/S’ hovedleverandør af produkter til vores aktive DAS-løsninger, er det amerikanske selskab CommScope, der har eksisteret siden 1976 og er verdens førende inden for produkter til mobilnetværk og DAS-løsninger.

Læs mere om CommScope