Få et godt mobilsignal med et DAS-anlæg

​Vi sikrer indendørs mobildækning med vores DAS-løsninger

​Vil du forbedre den indendørs mobildækning med et DAS-anlæg? Så kan vi levere en DAS-løsning til din bygning. Hos Telpartner tilbyder vi intelligente og kreative DAS-løsninger, der sikrer, at både kunder, medarbejdere og besøgende altid kan være online og have en god dækning. Vi leverer til både det offentlige og virksomheder i Danmark og Sverige.

Vi hjælper alt fra sygehuse til shoppingcentre

I takt med den teknologiske udvikling er det de færreste, der ikke konstant er online – og helst gerne på flere devices på samme tid. Vi er på mobilen, tablets og bærbare computere døgnet rundt. Derfor skal dækningen være i orden, uanset hvor i landet vi befinder sig. Om det er i metroen, parkeringskælderen, sygehuset, skolen, shoppingcentret, supermarkedet eller bare derhjemme.

De fleste har prøvet, at signalet virker upåklageligt, så længe vi er udenfor. Men så snart mobilen kommer med indenfor, så svækkes dækningen. Dette hænger sammen med, at mange bygninger i dag er energioptimerede med isoleringsmaterialer, der kan holde varmen inde – men desværre ofte også signalet ude.

Med vores komplette DAS-løsninger, sikrer du dig, at mobildækningen altid lever op til brugernes behov. De installeres nemlig på en måde, som imødekommer moderne isolering og byggematerialer.

SINE-løsninger skaber en bedre kommunikation

Sikkerhedsnettet (SINE) er med til at sikre et optimalt samarbejde og en bedre kommunikation på tværs af alle beredskaberne i Danmark. Deres løsninger skal nemlig altid fungere optimalt. Det kan vi også hjælpe dig med. På samme måde, som vi leverer løsninger til indendørs mobildækning, designer vi SINE-helhedsløsninger.

Skriv til os​

Har du spørgsmål ?

Så er du velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Novo Nordisk

2 bygninger i Måløv, 2-3-4G, forberedt til 5G.

Hospitaler

Vi har, og vi leverer, mobil- samt SINE-løsninger til et stort antal hospitaler og sygehuse i Danmark. De to første var Universitetshospitalet i Århus på Nørrebrogade, dernæst på Tage Hansens Gade. Siden har vi leveret til det nye Universitetshospital i Skejby, samt 6 sygehuse i Region Sjælland, Åbenrå Sygehus, Rigshospitalet i København og her har vi også leveret en SINE-løsning til traumecenteret.

DSB in train

Vi udviklede, designede og leverede en DAS-løsning til DSB Øresundstoget, for at sikre en god mobildækning inde i toget for de rejsende.

Moesgaard Museum

Vi har sikret dækningen i Danmarks måske smukkeste og mest spændende museum.

Eurovision Song Contest

Vi fik til opgave af de danske mobiloperatører, at vi skulle sikre mobildækningen under Eurovision Song Contest i 2014 i København. Det gjorde vi.

Mærsk Drilling

Mobildækning hos Mærks Drilling i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

Microsoft

Mobildækning hos Microsoft i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

FN Byen

Fuld dækning i den nye FN BY med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Øresundsbroen

Vi leverede et nyt dækningsanlæg til den svenske side af Øresundsforbindelsen.

Copenhagen Metro

Vi leverede den samlede løsning for mobildækning på stationer og i tunneler.

​Novozymes Innovation Campus

Mobil- og SINE-dækning med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Vi har sikret mobildækning for blandt andre

Vi skræddersyr en DAS-løsning til jeres behov

Vores DAS-anlæg er sjældent ens. Vi skræddersyr og designer løsninger, der opfylder netop dine behov. På den måde sikres det, at din løsning er optimeret til bygningen. Vores anlæg passer til stort set alle slags bygninger, både store og små, da vi producerer både aktive og passive DAS-løsninger.

Du er altid garanteret kundespecifikke og komplette løsninger, hvor vi står for projektledelse, design, test og idriftsættelse, og vi leverer naturligvis også alle de enkelte komponenter. Vores samarbejdspartnere varetager selve installationen.

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du kort sagt sikret en god forbindelse til telefoni og internet i hele bygningen.

Vi har været med til at udvikle og sikre mobildækningen i blandt andet Københavns Metro, Novo Nordisk, Copenhagen Airport samt under Eurovision Song Contest, der blev afholdt i Danmark i 2014.

Kontakt os for at få flere oplysninger om vores DAS-anlæg

Du er velkommen til at indhente mere information om vores DAS-anlæg, og vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår mulighederne, og hvor vi drøfter byggeriet. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en skræddersyet DAS-løsning til bygningen.

Fra idé til løsning

Herunder kan du se vores procesforløb.

Telpartner A/S

Industriparken 35-37

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

linkedin-24

Telpartner A/S’ hovedleverandør af produkter til vores aktive DAS-løsninger, er det amerikanske selskab CommScope, der har eksisteret siden 1976 og er verdens førende inden for produkter til mobilnetværk og DAS-løsninger.

Læs mere om CommScope