DRIFT, SERVICE OG VEDLIGEHOLD

TELPARTNER STÅR ALTID PARAT MED EN KOMPETENT SERVICE 

OG RÅDGIVNING, SÅFREMT DU OPLEVER PROBLEMER MED 

DINE LØSNINGER OG ONLINE SYSTEMER

Om os

TELPARTNER A/S

Hos Telpartner tilbyder vi installationskomponenter til alle typer siteløsninger inden for mobildækning. Telpartner står altid parat med en kompetent service og rådgivning, såfremt du oplever problemer med dine løsninger og online systemer. Hos Telpartner har vi erfaringen og kompetencerne til at rådgive dig om valg af testkomponenter eller design af hele testsystemer. Hos Telpartner møder du eksperter med spidskompetencer inden for udvikling og design af RF- og mikrobølgeelektronik.

​​​Vores erfaring går helt tilbage til bygningen af de første GSM-mobilnetværk og rækker frem til de nye LTE/G4 netværk. ​Hos Telpartner møder du eksperter med spidskompetencer inden for udvikling og design af RF- og mikrobølgeelektronik. Hos Telpartner har vi erfaringen og kompetencerne til at rådgive dig om valg af testkomponenter eller design af hele testsystemer. Vi førende på markedet inden for DAS-løsninger, og vi er specialister i såvel store og komplekse som mindre projektløsninger.

TESTSYSTEMER

Hos Telpartner har vi erfaringen og kompetencerne til at rådgive dig om valg af testkomponenter eller design af hele testsystemer.


Har du brug for et komplet testsystem, er du i gode hænder hos Telpartner. Vi samarbejder med de bedste inden for branchen, når vi udvikler kundespecifikke testsystemer til fx telekommunikation, OEM-produktion, medicoudstyr mv.

​Novo Nordisk

2 bygninger i Måløv, 2-3-4G, forberedt til 5G.

Hospitaler

Vi har, og vi leverer, mobil- samt SINE-løsninger til et stort antal hospitaler og sygehuse i Danmark. De to første var Universitetshospitalet i Århus på Nørrebrogade, dernæst på Tage Hansens Gade. Siden har vi leveret til det nye Universitetshospital i Skejby, samt 6 sygehuse i Region Sjælland, Åbenrå Sygehus, Rigshospitalet i København og her har vi også leveret en SINE-løsning til traumecenteret.

DSB in train

Vi udviklede, designede og leverede en DAS-løsning til DSB Øresundstoget, for at sikre en god mobildækning inde i toget for de rejsende.

Moesgaard Museum

Vi har sikret dækningen i Danmarks måske smukkeste og mest spændende museum.

Eurovision Song Contest

Vi fik til opgave af de danske mobiloperatører, at vi skulle sikre mobildækningen under Eurovision Song Contest i 2014 i København. Det gjorde vi.

Mærsk Drilling

Mobildækning hos Mærks Drilling i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

Microsoft

Mobildækning hos Microsoft i deres hovedkontorbygning i Lyngby.

FN Byen

Fuld dækning i den nye FN BY med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Øresundsbroen

Vi leverede et nyt dækningsanlæg til den svenske side af Øresundsforbindelsen.

Copenhagen Metro

Vi leverede den samlede løsning for mobildækning på stationer og i tunneler.

​Novozymes Innovation Campus

Mobil- og SINE-dækning med 2-3-4G og forberedt til 5G.

Vi har sikret mobildækning for blandt andre