Telpartner A/S

DRIFT, SERVICE OG VEDLIGEHOLD

DAS-ANLÆG

INDENDØRS MOBILDÆKNING ER ET MUST

I takt med den teknologiske udvikling er det de færreste, der ikke konstant er online – og helst gerne på flere devices på samme tid. Vi er på mobilen, vores tablets og bærbare computere døgnet rundt, og derfor skal dækningen også være i orden, uanset hvor i landet man befinder sig. Om det er i metroen, parkeringskælderen, sygehuset, skolen, shoppingcenteret, supermarkedet eller bare derhjemme.

De fleste har prøvet, at signalet virker upåklageligt så længe, at vi er udenfor. Men så snart mobilen kommer med indenfor, så svækkes dækningen.

En af årsagerne til dette er blandt andet når, der er mange mennesker samlet indendørs på et forholdsvis lille areal. En anden, og nok den mest gængse, er vores valg af lavenergi byggematerialer.

Men Telpartner kan hjælpe jer med aldrig at miste signal eller dækning i jeres bygning. Vi leverer komplette, både aktive og passive, DAS-løsninger, der sikrer, at mobildækningen i jeres bygning lever op til jeres kunders, medarbejdere og beboeres behov. Altid.

SINE-LØSNINGER

Sikkerhedsnettet (SINE) er med til at sikre optimalt samarbejde og bedre kommunikation på tværs af alle beredskaberne vi har i Danmark. Derfor skal løsningerne, der er, også fungere optimalt. Det kan Telpartner hjælpe jer med. På samme måde, som vi leverer løsninger til indendørs mobildækning, så designer vi SINE-helhedsløsninger. Vi leverer materialerne, tester og idriftsætter.

INDIVIDUELLE LØSNINGER

Telpartners DAS-anlæg er sjældent ens. Vi skræddersyr og designer løsninger, der opfylder netop jeres behov. På den måde sikres det, at løsningen er optimal for jeres kunder og bygning.

Vores løsninger passer til stort set alle slags bygninger, både store som små, da vi producerer aktive samt passive løsninger.

VI HJÆLPER MED ALT

Som kunde hos Telpartner er du garanteret kundespecifikke og komplette DAS-løsninger, hvor vi står for projektledelse, design, test og idriftsættelse og vi leverer naturligvis også de enkelte komponenter, der indgår i lige netop jeres DAS-anlæg.

Installationen af selve anlægget og systemet, klarer vores samarbejdspartnere.

Med os som jeres professionelle samarbejdspartner, er I sikret en god forbindelse til telefoni og internet, lige såvel som jeres medarbejdere, gæster eller besøgende vil opleve en tilfredsstillende dækning i hele bygningen.

Telpartner har været med til at udvikle og sikre mobildækningen i blandt andet Københavns Metro samt under Eurovision Song Contest, der blev afholdt i Danmark i 2014. Lige nu er vi i gang med levering af en DAS-løsning til det nye superhospital i Århus, DNU, som er på 650.000 m2. Telpartner leverer løsningen sammen med en af vores danske samarbejdspartnere.