Telpartner A/S

Hos Telpartner tilbyder vi installationskomponenter til alle typer siteløsninger inden for mobildækning. Telpartner står altid parat med en kompetent service og rådgivning, såfremt du oplever problemer med dine løsninger og online systemer. Hos Telpartner har vi erfaringen og kompetencerne til at rådgive dig om valg af testkomponenter eller design af hele testsystemer. Hos Telpartner møder du eksperter med spidskompetencer inden for udvikling og design af RF- og mikrobølgeelektronik.

​​​Vores erfaring går helt tilbage til bygningen af de første GSM-mobilnetværk og rækker frem til de nye LTE/G4 netværk. ​Hos Telpartner møder du eksperter med spidskompetencer inden for udvikling og design af RF- og mikrobølgeelektronik. Hos Telpartner har vi erfaringen og kompetencerne til at rådgive dig om valg af testkomponenter eller design af hele testsystemer. Vi førende på markedet inden for DAS-løsninger, og vi er specialister i såvel store og komplekse som mindre projektløsninger.

svaneeng bygger stort

DAS

WIFI
Telecom
Commscope

Testsystemer

Hos Telpartner har vi erfaringen og kompetencerne til at rådgive dig om valg af testkomponenter eller design af hele testsystemer.

Har du brug for et komplet testsystem, er du i gode hænder hos Telpartner. Vi samarbejder med de bedste inden for branchen, når vi udvikler kundespecifikke testsystemer til fx telekommunikation, OEM-produktion, medicoudstyr mv.

Fantastisk dækning
Helt fantastisk oplevelse. Bedste wifi-dækning vi nogensinde har prøvet.
Søren
Rødovre
Uovertruffen mobildækning
Helt vildt uovertruffen mobildækning. Har fuldt signal på jorden, i himlen og under vand! Jeg bruger aldrig andre end Telpartner igen.
Lise
Hvidovre